Info om medlemskaber

På Landsmødet 25. februar 2018 blev det besluttet at det skulle være gratis for RC kørere at være medlem af Dansk Model Sports Union. Det blev også besluttet at det skulle være muligt at opgardere sit medlemskab til et A. medlemskab som gav stemmeret på Landsmødet.

Vi er nu klar med disse muligheder her på hjemmesiden og herunder kommer info om hvad du skal gøre henholdsvis som nyt medlem og som nuværendne medlem.


Nyt medlem.


I sidemenuen trykker du på knappen "DMSU/INFO" herefter vælger du "Medlemskab" i topmenuen. Nu kan du vælge mellen "Almindelig medlemskab" og "A. medlemskab". Herefter får du en velkomstmail med dit brugernavn og log ind. Når du er logget ind på siden kan du redigere din profilside, ligge dit billede ind mm. og du kan nu i sidemenuen på "KLUBPORTALEN" købe medlemskab i den klub du ønsker at blive medlem af. Ligeledes kan du købe et nummer til din bil i de klasser du ønsker at køre i. du trykker på den klasse i sidemenuen som du ønsker og trykker på "Bil nr. register".


Nuværendne medlem.

Log ind på din profil og tryg på "Mine medlemskaber" i topmenuen. Nu har du mulighed for at købe endten almendelig medlemskab eller A. medlemskab. Herefter kan du trygge på "Mine numre" i topmenuen og genkøbe dine numre.


Klubmedlemskab.

Klubber der ønsker medlemskab eller mere information, bedes endten skrive til [email protected] eller ringe på 72369100.


Har du brug for hjælp eller spørgsmål så kontakt os på [email protected] eller tlf. 72369100