Medlemskaber i Dansk Model Sports Union


Klubmedlemskab koster kr. 1,00 for et kalenderår.

Klubbernes medlemskab indeholder en ulykkes forsikring. som forsikre alle frivillige medhjælpere i klubben og skader på personer der opstår ved fejl på klubbens inventar. Mulighed for at holde DM mesterskabs løb og åbne løb som er forsikret af Dansk Model Sports Union. Klub portal på dmsu.dk med medlemsregistrering og medlems betaling. Mulighed for at deltage i unionens arrangementer samt deltagelse med stemmeret på Unionens Landsmøde.

Forsikring af klubbernes medlemmer

For at klubbernes medlemmer kan køre med deres fjernstyrede biler i klubberne under trykke forhold og være sikker på at de altid er forsikret hvis der sker noget, kan klubbernes medlemmer vælge mellem almindelig medlemskab af Dansk Model Sports Union eller et Hobby medlemskab.


Almindeligt medlemskab koster kr. 300,00 for et kalenderår

Almindeligt medlemskab indeholder en ansvarsforsikring på 10 millioner kroner. som ansvarsforsikre medlemmet ved deltagelse i træning og alle slags løb på alle medlemsklubbernes baner, samt en ulykkesforsikring der forsikre medlemmets mekaniker og påsætter. 


En ulykkesforsikring der forsikre medlemmets mekaniker og påsætter. Samt mulighed for at deltage i unionens arrangementer samt deltagelse med stemmeret på unionens Landsmøde.


Hobby medlemskab koster kr. 75,00 for et kalenderår

Hobby medlemskabet indeholder en ansvarsforsikring på 10 millioner kroner. som ansvarsforsikre medlemmet ved deltagelse i træning og klub løb på medlemmets klubs baner, samt en ulykkesforsikring der forsikre medlemmets mekaniker og påsætter.


Spørgsmål til medlemskaber og forsikringer kan stilles på [email protected]