DMSU MEDLEMSKAB

Dansk Model Sports Union har tre typer medlemskaber. Almindelig medlemskab, A. medlemskab og Klub medlemskab for klubber.

Almindelig medlemskab er obligatorisk for at blive medlem af en DMSU klub, og giver dig mange fordele. Bla. er du altid forsikret når du træner, eller køre løb. Du bliver inviteret med til Unionens årsmøde, her vil også være præmie overrækkelse mm.

A. medlemskab er en opgardering af dit almindelige medlemskab. Du bliver inviteret med til Unionens årsmøde hvor du har stemmeret.

Du skal havde et almindelig eller et A. medlemskab hvis du ønsker at melde dig ind i en af de klubber der er tilknyttet unionen. 
Se alle medlemsklubberne, og køb dit klubmedlemskab HER

Klubmedlemskab. Som medlem er klubben altid forsikret når der trænes eller afholdes løb. Alle medlemmer i klubben er ansvarsforsikret, alle frivillige er omfattet af en arbejdsskade forsikring, påsættere og mekanikere er omfattet af en kolliktiv ulykkesforsikring. Ønsker i som klub at blive medlem så kontakt os på mail. [email protected]  eller telefon 72369100 

Skal du ud og køre Europamesterskab eller Verdensmesterskab med din R/C racer, så skal du bruge en EFRA Licens. Læs mere HER

Kasse
Du skal vælge et medlemskab for at fortsætte.

VÆLG MEDLEMSKAB

NavnBeskrivelsePris